Shop in Shop

I MADE BY CONCEPTs interiørkoncepter indgår naturligvis også Shop in Shop koncepter. En Shop in Shop er ofte en forlængelse af et brands faste inventarløsning, men en Shop in Shop har den klare forskel, at den skal være hurtigt at installere og nedtage igen. En Shop in Shop skal ofte fungere i en kaotisk kontekst såsom et stormagasin, hvilket stiller høje krav til synligheden af en Shop in Shop. Den vigtigste egenskab for en Shop in Shop er den måde Shop in Shop fremviser et brands produkter. Her skal der overvejes farve på Shop in Shop overfor produkternes farver samt Shop in Shop udtryk. Da en Shop in Shop skal fremvise og fremhæve produkter, må Shop in Shop ikke tage fokus fra produkterne, men samtidig skal Shop in Shop skille sig ud fra mængden og repræsentere et brand via genkendelighed. En Shop in Shop skal tillade produkterne at ”larme” uden at blive forstyrret af omgivelserne.

Forskellige typer produkter stiller forskellige krav til funktionaliteten i en Shop in Shop. Teknologiske produkter skal have adgang til strøm/opladning i shop in shop, meget komplekse produkter skal hurtigt vise dens funktion gennem Shop in Shop grafik. Ofte kan det være en fordel med opbevaring til emballage i Shop in Shop. Mange brands fører mange typer produkter, som afviger i størrelse og funktion. Derfor vil det ofte være en fordel for en Shop in Shop at den er modulært opbygget.

En Shop in Shop er en meget vigtig del af et brands kommunikation og forbrugerens forhold til produktet. Der er meget kort tid til at fange forbrugerens opmærksomhed i en Shop in Shop, så der er mange elementer i en Shop in Shop, der skal gennemtænkes og spille sammen – samtidig med at enkeltheden i en Shop in Shop er vigtig for fremhævelsen af produktet/produkterne, som er fremvist via en Shop in Shop.

En Shop in Shop skal være enkelt at opstille samt vedligeholde og bruge for de ansatte. Shop in shop skal desuden være let at rengøre og materialer samt overflader skal kunne holde til flytbarheden. Ofte har den ansatte ikke kendskab til produktet, som fremvises via Shop in Shop. Derfor skal en Shop in Shop og produkterne være selvforklarende og give et hurtigt og funktionelt overblik.

En Shop in Shop kan bestå af flere dele: Shop in Shop slat-walls/vægmoduler, Shop in Shop borde, Shop in Shop displays, Shop in Shop podier, skærme mv.

Følg MADE BY CONCEPT og læs mere om shop i shop på sociale medier:

https://plus.google.com/117043545941035840831/about

https://www.linkedin.com/company/made-by-concept

https://instagram.com/madebyconcept/

https://www.pinterest.com/MADEBYCONCEPT/

https://www.youtube.com/channel/UCacJVveppaPFNdHXtrhq70Q

Kom i kontakt med MADE BY CONCEPT

Hør mere om shop in shop og kom i kontakt med MADE BY CONCEPT her:

MADE BY CONCEPT
Vesterbro 21E
9000 Aalborg
7199 3833